Η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, μίλησε πρώτη φορά για την μεγάλη απώλεια μετά το θάνατο του ηθοποιού.

Η ίδια αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός και δήλωσε: «Δεν κρίνω την διαχείρησή μου καθόλου. Δεν λες θα σηκωθώ και θα το διαχειριστώ με αυτόν τον τρόπο. Διαχειρίζεσαι την κάθε ημέρα, είναι roller coaster. Μία ξυπνάς καλά, μία περίεργα. Ζεις με αυτό!»

Για το ποιοι στάθηκαν δίπλα της μετά το τραγικό συμβάν είπε: «Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ, οι φιλοί μου και η οικογένειά μου. Ήταν συνέχεια μαζί μου. Και η φιλοσοφία ζωής του Πάνου με βοήθησε, ήταν ελεύθερη και αναρχική, δεν είχε όρια. Προσπάθησα να πάω σε ειδικούς αλλά δεν μου ταίριαξε. Τους δύο πρώτους μήνες τους έχω εντελώς κενό».

Τι ήταν αυτό που την θύμωσε

Το πρώτο διάστημα της απώλειάς του ήταν αρκετά θυμωμένη με τον Πάνο Νάτση καθώς ήταν αυτός που παραβίασε το STOP και του κόστισε τη ζωή του. «Η απώλεια και ο θυμός υπήρχαν το πρώτο διάστημα γιατί έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα. Ήμουν πολύ νευριασμένη μαζί του γιατί είχε πιει και παραβίασε το STOP».

Όλο αυτό το διάστημα έλαβε και αρνητικά μηνύματα από followers καθώς θεωρούσαν ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του ηθοποιού.

«Υπήρχε άνθρωπος επειδή ανέβαζα φωτογραφίες με τον Πάνο, θεώρησε ότι ήθελε να μου πει ότι εκμεταλλεύομαι ένα τέτοιο τραγικό γεγονός», πρόσθεσε.