Συνέντευξη στο Breakfast@Star παραχώρησε ο Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον ρόλο για τον οποίο του μιλούν συνέχεια, αλλά και για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμα “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Βέβαια είναι μέρος της δουλειάς μου, δεν το έκανα για να μη με καταλαβαίνουν», δήλωσε αρχικά. Αναφορικά με τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, απάντησε: «Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Πολύ διαφορετική από ότι παρουσιάζεται. Πάντα κρατούσα την προσωπική μου ζωή εξω από τη δημοσιότητα. Αναπόφευκτα, τον καιρό των social, θα βγεις και μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο που είσαι μαζί του».

Ο ηθοποιός μίλησε για το εξώφυλλο εφημερίδας με τίτλο «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου».


«Για δύο χρόνια, όταν έψαχνες το όνομά μου στο ίντερνετ, έβγαινε “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Δεν έχω σκεφτεί την πρόταση γάμου γιατί δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, οπότε το να πάω σε μια εκκλησία δεν μου λέει τίποτα!». Για τη φράση «Τι είπατε;»: «Έχει γίνει μπανάλ πολύ πλέον. Το λέει κόσμος που τη συναντάει και γελάει και η ίδια».