Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-Aliki-Katsavou-Kostas-Voytsas-Martha-Karagianni
Lifestyle

Μάρθα Καραγιάννη - Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον θάνατό της: Ο Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της Αλίκης Κατσαβού, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη.

Η Αλίκη Κατσαβού , μιλώντας στο TLIFE αποχαιρέτησε την δική της Μάρθα Καραγιάννη και θυμήθηκε στιγμές από την φιλία τους.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την Μάρθα Καραγιάννη, έτσι όπως είχε την ευκαιρία να τη ζήσει δίπλα στον Κώστα Βουτσά και για τη φιλία τους, που εξελίχθηκε σε κουμπαριά.

Δεν θέλω να το πιστέψω

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου, έχω πολλά να θυμάμαι από εκείνη, είναι οι πρώτες ώρες μετά την απώλειά της, όλα γύρω είναι πολύ δύσκολα για όσους είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε δίπλα στη Μάρθα Καραγιάννη», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Για την γνωριμία της και την κουμπαριά

«Η Μάρθα ήταν κουμπάρα μας στον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά και νονά του Φοίβου, μαζί με τη Δώρα Ντούμα. Ο Κώστας της είχε ζητήσει να μας παντρέψει και να βαφτίσει το παιδί, ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος για την οικογένειά μας.

Μέσα από τα δικά μου μάτια, η Μάρθα φαντάζει το πιο θηλυκό μαγκάκι του κόσμου, ήταν μια μεγάλη σταρ, πίσω από την οποία υπήρχε μια ανθρώπινη πλευρά, αγαπητή και αξεπέραστη».

Ο Φοίβος δεν γνωρίζει για την απώλειά της

«Ο μικρός Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, πριν πάει στο σχολείο του, αύριο το πρωί, θα τον ενημερώσω, είμαι πάντα προετοιμασμένη για όλα. Ο Φοίβος είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Τι θα πει στον Φοίβο για την Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά

«Στις μεγάλες παρέες, μιλούσαν οι υπόλοιποι, στη Μάρθα δεν άρεσε να μιλά η ίδια για τον εαυτό της. Με τον Κώστα είχαν μια πολύ αληθινή και ανθρώπινη σχέση, δεν ήταν μια τυπική σχέση δύο μεγάλων πρωταγωνιστών, ήταν σχέση ζωής. Θα θυμάμαι πολλά από την Μάρθα και τον Κώστα και θα τα διηγούμαι και στον Φοίβο», είπε η Αλίκη Κατσαβού στο TLIFE.