Σε διάλειμμα των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τη νέα κωμική σειρά με την υπογραφή στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00, η Βάσω Λασκαράκη υποδύεται μία από τις τρεις συνονόματες ηρωίδες.

Τρεις γυναίκες σε διαφορετική δεκαετία της ζωής τους

«Είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, πολύ γρήγορη, με πολλές εναλλαγές, για τρεις γυναίκες σε διαφορετική δεκαετία της ζωής τους, με τα προβλήματά τους, τις οικογένειές τους. Ψάχνουν να βρουν άντρες, έχουν άντρες, δεν τα πάνε καλά, θέλουν κάτι άλλο…», ανέφερε για τη σειρά που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά το κορυφαίο δίδυμο της κωμωδίας.

Για το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση παραδέχτηκε ότι το είχε ανάγκη, αλλά ότι προς το τέλος άρχισε να της λείπει η δουλειά: «Ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου, να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον άντρα μου, να ζήσω λίγο με την οικογένειά μου».

Η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε υπερήφανη για την έφηβη κόρη της και για τα χαρίσματά της. Αποκάλυψε ότι την απασχολεί διαρκώς να είναι η κόρη της καλά, να είναι προστατευμένη και να ξέρει να προφυλάσσεται.

Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί και επαγγελματικά με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αποκάλυψε ότι έχουν «πέσει» διάφορες προτάσεις και ότι εκείνος επιδιώκει να βρει κάποιο project που να του ταιριάζει.

Αν και οι «κόσμοι» τους δεν θα συναντηθούν στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανίζεται στη σειρά ερμηνεύοντας τον ρόλο του συντρόφου της Μαίρης που υποδύεται η Νίκη Λάμη. Με αυτήν την αφορμή, η Βάσω Λασκαράκη μας θύμισε ότι οι δυο τους είχαν να παίξουν σε σειρά μαζί από την «Πολυκατοικία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: