Εξομολογητικός ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη μητέρα του αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει εγγονάκι.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε: «Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω τον σταυρό μου. Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Μόλις την έχασα, κατάλαβα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη, δεν περιμένεις πως θα χάσεις τον άλλο κάποια στιγμή».

«Το μόνο της θέμα ήταν που δεν παντρεύτηκα. Ήθελε να της κάνω εγγονάκι, αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα αυτό που έχουν οι γονείς μας σαν όνειρο, να το εκπληρώσουμε κι εμείς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως είπε αργότερα, ο ίδιος δεν είχε καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο μυαλό του. Όσο για τον πατέρα του, εκείνος δεν είχε τις ίδιες «απαιτήσεις».

«Ούτε για αστείο δεν το σκέφτηκα. Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ γλυκός. Μια φορά είχε στεναχωρηθεί με κάτι που είχα ανακοινώσει στο σπίτι, η μάνα μου ήταν η αιτία που ειπώθηκε όλο αυτό. Ο μπαμπάς είναι πολύ κουλ γενικά», δήλωσε.

«Η συζήτηση ήταν περί σεξουαλικών. Οι γονείς μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις που έχουμε», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του: