Όπως η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στον πρώην της, Μπεν Άφλεκ, ύστερα από μια σχέση που έμοιαζε φαινομενικά ειδυλλιακή αλλά έκρυβε μυστικά και ψέματα με το θρύλο του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, Άλεξ Ροντρίγκες, η Σακίρα φέρεται να σκέφτεται την επανασύνδεση με τον προ 12ετίας σύντροφό της, δικηγόρο Αντόνιο ντε λα Ρουά.

Η Σακίρα -για την οποία η «Marca» έγραψε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, έως ο τελευταίος να διαψεύσει τις φήμες- έχει δύο μέτωπα ανοιχτά, αυτό του διαζυγίου από τον Ζεράρ Πικέ και εκείνο με την υπόθεση της φοροδιαφυγής στην Ισπανία, ως εκ τούτου όποια υποστήριξη μπορεί να λάβει, την χρειάζεται. Το διαδίκτυο «κοχλάζει» με τις φήμες της επιστροφής της στην αγκαλιά του Αργεντινού, γιου του Προέδρου της Αργεντινής από το 1999 έως το 2001, αείμνηστου Φερνάντο ντε λα Κρουά.

Τα ρεπορτάζ φέρνουν τον Πικέ να απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της Κλάρα Κία Μαρτί, ενώ ο Ντε Λα Ρουά, και με το δέλεαρ της επαγγελματικής χρησιμότητάς του, πλησίασε τη Σακίρα, η οποία προσπαθεί να αναζωπυρώσει το παλιό ειδύλλιο και να γλιτώσει τη φυλακή, μια και η υπόθεση της διαμάχης με την ισπανική Εφορία είναι πολύ σημαντική.