Η Ιωάννα Τούνη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ταξιδιού τους στην Βενετία.

Με αφορμή την αποκάλυψη της της ευχάριστης είδησης, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 12/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα διηγήθηκε στους συνεργάτες μια προσωπική ιστορία αναφερόμενη σε μια σχέση της από το παρελθόν, όπου πίστευε πως θα της κάνει πρόταση γάμου.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Να πω και εγώ μια προσωπική εμπειρία. Έχουμε κανονίσει με μια σχέση μου να πάμε ένα ταξίδι, με την μεγάλη σχέση που είχα στη ζωή μου, την προηγούμενη που είχα. Μου είχε πει λοιπόν ότι θα πάμε ταξίδι, νομίζω στο Παρίσι.

Εγώ είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι τα δικά μου και είχα δει ότι είχε πάει και σε ένα κοσμηματοπωλείο και ήμουν σίγουρη μέσα μου. Πάω να φτιάξω τα νύχια μου και είπα στα κορίτσια να μου κάνουν γαλλικό. Σκεφτόμουν πως αν μου δώσει το δαχτυλίδι να έχω τη σωστή φωτογραφία. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ήταν όλα στη φαντασία μου».