Στην αντεπίθεση περνά ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για βιασμό από ηθοποιό.

Ο σκηνοθέτης ο οποίος παραιτήθηκε από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός», μέσω του δικηγόρου του, κάνει λόγο για «κενά και αγεφύρωτες αντιφάσεις» σχετικά με τις καταγγελίες που τον βαραίνουν.

Ο συνήγορος του σκηνοθέτη αναφέρει:

Ο Νίκος Βιτώρος με γραπτή του δήλωσε έκανε γνωστό ότι: «Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης.

Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».