O Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πατρότητα, το άγχος που νιώθει και το ενδεχόμενο να ανταλλάξει σύντομα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Ιωάννα Τούνη.

Αρχικά όμως, έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ότι νιώθει σαν τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό».

«Ήταν πλάκα. Περνάμε καλά και το είπα, επειδή είναι το θέμα του τραπεζιού που δεν χωράμε όλοι μαζί κι είναι λογικό όταν κάποιος γνωρίζει το θέμα να έρχεται μπροστά, ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Ακόμα περιμένουμε το μωράκι κι έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα», ανέφερε.

«Το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο κομμάτι του πατέρα, του συζύγου, γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζει τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο. Ό,τι και να σου πουν, δεν υπάρχει τέλεια συνταγή», συμπλήρωσε κλείνοντας.