Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Καζάκου στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, στον παππού της, Κώστα Καζάκο που έφυγε από τη ζωή, αλλά και στον πρώην σύντροφό της, Στέλιο Λεγάκη.

«Ήταν δύσκολο όταν πέθανε ο παππούς μου μετά να πάω στο γύρισμα, αλλά είναι η δουλειά μου. Ήταν κάτι όμως για το οποίο ήμουν ενημερωμένη, προετοιμασμένη, για να μπορώ να το αντιμετωπίσω. Η δουλειά μας δεν έχει δεν μπορώ», είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου. 

Και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός στην κριτική από τη μαμά μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά ενώ η μαμά μου κάνει το αντίθετο».

«Τις δουλειές μου τις έχω πάρει όλες με κάστινγκ και όχι μέσω των γονιών μου. Είναι πολύ λογικό να το πιστεύουν αυτό, αλλά εγώ δεν το βλέπω αρνητικά. Αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρει την παραγωγή γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς», πρόσθεσε η Τζένη Καζάκου. 

Όσον αφορά στην τελευταία σχέση της με τον Στέλιο Λεγάκη, η Τζένη Καζάκου ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή μου μετά τον Στέλιο Λεγάκη. Δεν τον έχω δει στο Asia Express γιατί δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση». 

Τέλος, η Τζένη Καζάκου παραδέχτηκε πως αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία ποια ήταν η γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, λέγοντας: «Αντιλήφθηκα σε μεγάλη ηλικία ποια είναι η γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη. Δεν νομίζω ότι της μοιάζω, νομίζω έχω μοιάσει στον μπαμπά μου και στην μαμά μου».