Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τα τατουάζ της, που την ενόχλησε.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως ήταν προσβλητικό όταν ένα περιοδικό αποφάσισε να της τα σβήσει με photoshop όταν την έκανε εξώφυλλο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, μετά τις κατηγορίες του #MeToo σε βάρος του.

Έχω κάνει τατουάζ τον σύζυγό μου

«Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο, ήρθαν λίγοι δικοί μου γιατί με αγχώνει. Έχω κάνει τατουάζ τον σύζυγό μου, εκείνος όχι. Είναι προσωπικό πράγμα το τατουάζ. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει κάποιος αν δεν κάνει το όνομά σου τατουάζ. Ούτε ότι σ’ αγαπάει αν κάνει το όνομά σου», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Mου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ photoshop

«Με είχε ενοχλήσει που μου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ σε ένα περιοδικό, με είχαν διαλέξει για το εξώφυλλο, δεν πήγα μόνη μου. Και ήταν λίγο προσβλητικό αυτό. Το συζητήσαμε, αλλά δεν ήταν ωραία κουβέντα. Δεν με αναγνώρισα όταν είδα το εξώφυλλο», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Για τον Γιώργο Κιμούλη

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και σχολίασε το γεγονός ότι επιστρέφει στο θέατρο: «Μπορεί ο Κιμούλης να επανέρχεται στο θέατρο, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: