Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδιάς μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας ΠαναγιώταρουΑριστομένη Γιαννόπουλου, ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα έχει το πάνω χέρι στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, τονίζοντας παράλληλα πως στον γάμο τους υπήρχαν ισορροπίες ανάμεσά τους.

Κάθε σχέση είναι διαφορετική

«Δεν με ενοχλεί αυτή η δήλωση. Δεν είπε κάτι και δεν είπε κάτι που δεν ισχύει. Κάθε σχέση είναι διαφορετική, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί με έναν άνθρωπο να είσαι κάπως και με έναν άλλο να είσαι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Αριστομένης μάλλον είναι πολύ σκληρός άνδρας

Ο Στάθης Σχίζας, από την πλευρά του, δεν θέλησε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας: «Ο Αριστομένης μάλλον είναι πολύ σκληρός άνδρας. Δεν υπάρχει κάτι να με ενοχλεί, εγώ είμαι πολύ open σαν άνθρωπος. Εννοείται πως έχει καλές σχέσεις με τον Αριστομένη, έχουν περάσει από έναν γάμο μαζί, αγαπιούνται σαν άνθρωποι, εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι. Μέχρι το σημείο που δεν προσβάλλει το δικό μας το κομμάτι, είμαι ο.κ.».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: