Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε μία νέα συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο ηθοποιός απάντησε για την Έλενα Πιερίδου, η οποία πρόσφατα είπε τα καλύτερα λόγια για τη διετή σχέση τους.

Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη
«Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι».


Eίναι έτοιμος για έναν νέο έρωτα;

«Όχι. Το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς, έρχονται πολύ όμορφα και σημαντικά θεατρικά πρότζεκτ. Επίσης, είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όπου και εκεί εργάζομαι πολύ σκληρά. Από την άλλη, ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε. Η σωστή απάντηση, λοιπόν, είναι ότι δεν τον επιδιώκω, διότι για να ερωτευθείς, πρέπει να αφεθείς και να δώσεις χρόνο».