Συγκλονιστικά είναι τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς δραματικής σειράς «Σασμός», με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Ο θάνατος του «Νικηφόρου» πυροδότησε σειρά εξελίξεων, ενώ χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ορισμένες από τις πιο σπαρακτικές σκηνές της αγαπημένης σειράς, με τον θρήνο της «Βασιλικής» για τον γιο της να προκαλεί ανατριχίλα.

Ο «Νικηφόρος» χαμογελά μέσα από το φέρετρο

Μπορεί οι τελευταίες στιγμές του Γιώργου Αμούτζα ως «Νικηφόρου» στον «Σασμό» να ήταν μέσα σε ένα φέρετρο, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον ηθοποιό από το να διασκεδάσει το γύρισμα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και μία φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τηλεοπτικός του πατέρας, Δημήτρης Λάλος.

«Μαθιός» και «Νικηφόρος» ποζάρουν χαμογελαστοί

Στο σχετικό φωτογραφικό καρέ, «Μαθιός» και «Νικηφόρος» ποζάρουν χαμογελαστοί, με τον δεύτερο να βρίσκεται μέσα σε ένα φέρετρο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της κηδείας του χαρακτήρα που υποδύεται.

Eγώ εκεί μέσα δεν θα έμπαινα με τίποτα

«Η αγάπη αυτή δεν τελειώνει», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Λάλος, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του χαρίζουν χιλιάδες likes, και να αστειεύονται σχετικά με το περιεχόμενο της ανάρτησής του, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ εκεί μέσα δεν θα έμπαινα με τίποτα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: