Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Maestro.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε. Είχα όμως, την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ αυτές τις δύο δυνάμεις, να είμαι προσγειωμένη και να προχωράω», είπε.

Αναφορικά με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», δήλωσε: «Όταν έφτασα στους Παξούς, άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και τέτοια στην πλατεία, με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους, μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας».

Όπως είπε μάλιστα, καμιά φορά ζητά και την άποψη πιο έμπειρων ηθοποιών για κάποιες σκηνές. «Μπορεί να έχω μία δύσκολη σκηνή και να ρωτήσω τη Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά, τα νέα παιδιά που είμαστε στη σειρά, είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς», ανέφερε.

Εξήγησε μάλιστα, πως δεν φανταζόταν ότι θα γίνει ποτέ πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά είναι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε.

«Δεν το φανταζόμουν, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή, βρήκα αμέσως δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή, είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για εμένα. Με έψαξε λοιπόν, στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», περιέγραψε η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά κατάφερε να βρεθεί μελλοντικά στη λίστα του Netflix, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μια αρχή για να μπουν κι άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει. Έχουμε και 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα».

«Όταν διάβαζα το σενάριο, δεν γνώριζα πώς θα κινηματογραφηθεί όλο αυτό, οπότε όταν το είδα σαν σειρά εκεί, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που διάβαζα. Με συγκινούν κάποιες σκηνές. Στο τέλος θα γίνει μία αποκάλυψη», σημείωσε.