Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις του, οι οποίες παρερμηνεύτηκαν, καθώς και για τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε αρχικά για τις δηλώσεις του σχετικά με τους παίκτες ριάλιτι και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου αρέσει σαν ηθοποιός και τον εκθείασα, αλλά είπα να κάνει και μαθήματα υποκριτικής, δεν είναι κακό να εκπαιδευτεί κάποιος», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είδα κάτι τίτλους για τις δηλώσεις μου σχετικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, απίστευτους με παραποιημένη τη φράση μου. Θεωρώ ότι αυτό είναι ελεεινό και θα μας κάνει να μην μιλάμε στις κάμερες. Για όλα όσα ακούστηκαν στη δίκη του Φιλιππίδη, πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει και από τη δική του την πλευρά μία ειλικρινής συγγνώμη, για να εξυψωθεί ο ίδιος ως προς τον εαυτό του», πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις του που παραφράστηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα τα κάνει πολύ ωραία, γιατί είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός».

Τέλος, για τον Τάσο Κωστή σχολίασε πως «κάνει δηλώσεις που προκαλούν φόβο και απορία. Έχω δει τον Τάσο Κωστή να τσακώνεται άσχημα με ηθοποιό που κατηγορείται. Μόνο στα χέρια που δεν είχε πιαστεί με τον ηθοποιό αυτόν, απορώ που κάνει τέτοιες δηλώσεις».