Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που φεύγει και εξομολογήθηκε τι θα ήθελε να της φέρει το 2023.

Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll», η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αρχικά αναφέρθηκε στο 2022. Το απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό

«Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022, θα ήταν το "γεια σου, πάρ' τα όλα δικά σου". Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, με αγάπη, με δημιουργικότητα, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, με αλλαγές και καινούργια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, να δοκιμάζω πράγματα, γι' αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω, θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά της και εξήγησε πως και οι δυο της γιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος. «Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή, ειδικά ο μικρός τρέχει και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο μεγάλος είναι πιο συγκροτημένος, αλλά έχει το μικρόβιο. Ελπίζω να του περάσει», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: