Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Για την εμπειρία της στο Asia Express

«Πέρασα πολύ ωραία, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν από το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα».

Για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Πραγματικά δεν πιστεύω πώς πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», είπε.

Η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε πως της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Για δύο χρόνια υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή της, όμως η σχέση τους ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτίσει», είπε για τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές που έχει βιώσει η Χριστίνα Κολέτσα.

Όπως δήλωσε η ίδια, τη φλερτάρουν στο Instagram και μάλιστα είχε προκύψει και σχέση από διαδικτυακή γνωριμία.

«Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί», είπε, τέλος, η Χριστίνα Κολέτσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: