Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να μπουν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχουν στο Survivor. Τότε, κανείς από τους δυο δεν είχε στο μυαλό του πως αυτή τους η απόφαση θα ήταν η αφορμή για να βιώσουν έναν μεγάλο έρωτα.

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Μακάρι να είμαι στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω

Για πέντε περίπου μήνες, η αθλητικογράφος και ο personal trainer αγωνίζονταν σε διαφορετικές ομάδες. Μετά την ένωση των δυο ομάδων όμως, ήρθαν αρκετά κοντά. Η χημεία ανάμεσά τους ήταν έκδηλη και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αρχίσει να κάνουν λόγο για φλερτ ανάμεσά τους. Οι υποψίες αυτές ενισχύθηκαν όταν ανήμερα των γενεθλίων της Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια βόλτα που έκαναν οι δυο τους στην παραλία, εκείνος της χάρισε την αγαπημένη του ζακέτα.


Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης είχαν φτάσει μαζί ενώ ακολούθησαν και πολλές κοινές έξοδοι. Για αρκετό καιρό όμως, οι δυο τους δήλωναν πως είναι μόνο δυο καλοί φίλοι.

Ωστόσο, στη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” , η έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου τότε όταν σε ένα παιχνίδι που έπαιξαν η αθλητικογράφος του είχε πει πως σε περίπτωση που κερδίσει, θα πρέπει να της πάρει ένα κουκλάκι, Όταν τελικά εκείνος το κέρδισε, της έδωσε το κουκλάκι λέγοντάς της, «είχα καλό κίνητρο”»


Λίγο καιρό μετά, τον Ιανουάριο του 2018 θα φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού Down Town και θα παραδεχτούν πως είναι ζευγάρι. Η σχέση τους τότε, μετρούσε ήδη τρεις μήνες και εκείνοι ήταν έτοιμοι πλέον να μιλήσουν ανοιχτά για τον έρωτά τους και όσα τους έφεραν κοντά.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ήρθε και η συγκατοίκηση. Μάλιστα σε συνέντευξη που είχαν δώσει εκείνη την περίοδο στο “Πρωινό” και τη Φάιη Σκορδά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε παραδεχτεί πως δεν κάνει δουλειές στο σπίτι και απολαμβάνει τη φροντίδα της αγαπημένης του.

Η επόμενη χρονιά τους βρήκε σε διαφορετικές εκπομπές. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε εκείνη της Ναταλίας Γερμανού. Αυτό το επαγγελματικό όμως διαζύγιο, δε φάνηκε να επηρεάζει στιγμή τη σχέση τους.


Την ίδια χρονιά μάλιστα το ζευγάρι πραγματοποίησε μια απόδραση στο εξωτικό Μπαλί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη τότε, να παραδέχεται μέσα από το “Καλύτερα δε γίνεταιπως περίμενε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να της κάνει πρόταση γάμου σε αυτό τους το ταξίδι. Μια πρόταση που δεν έγινε ποτέ.

Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα του 2022 λίγο πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχωρήσει για το Asia Express αφήνοντας πίσω στην Ελλαδα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Λίγο πριν φύγουν για το Survivor All Star, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να είναι στην ίδια ομάδα.

«Με ρωτάτε πολλοί για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αν θα είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω αλήθεια, πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος.


Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι δυο και τότε το τοπίο ίσως να ξεκαθαρίσει περισσότερο…