O Αλέξης Παππάς έδωσε συνέντευξη και σχολίασε την πρεμιέρα του Survivor All Star.

Ο γνωστός ηθοποιός και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ζευγάρι που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και τις φήμες που τους θέλουν να είναι χωρισμένοι.

Ο Γ. Λιανός άφησε υπονοούμενα 

«Νομίζω ότι η ατάκα του Λιανού τα λέει όλα. Αφήνει πολλά υπονοούμενα», ανέφερε για τη φράση που είπε ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια του χωρισμού των δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε για το γεγονός ότι βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες: «Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».


Μου "μυρίζει" ότι είναι ένα επικοινωνιακό τρικ

Μιλώντας για το ζευγάρι, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Εγώ έχω ακούσει διάφορες εκδοχές για αυτό το ζευγάρι. Άλλοι λένε μπήκαν και είναι μαζί και άλλοι ότι μπήκαν και δεν είναι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω. Περισσότερο μου "μυρίζει" ότι είναι ένα επικοινωνιακό τρικ, αλλά δεν ξέρω...».

Για τον Περικλή Κονδυλάτο

«Αν από την πρώτη μέρα κιόλας, κάποιος εξωτερικεύει τον χαρακτήρα του με τέτοιο τρόπο, δεν έχει καλή πορεία. Δεν είναι μέσα, γιατί με τα 20 κιλά παραπάνω που έχει θα πάει να νικήσει τον Σάκη. Έχει παραπρηστεί. Έχει αποδείξει ότι μέσα είναι για το μυαλό του, για τον τρόπο που καλλιεργεί μέσα σε μία παρέα τις εντυπώσεις και την ίντριγκα. Από τη στιγμή που μπαίνει μέσα ντυμένος x3 Ξέρξης τι νομίζεις; Ότι δεν θα είναι υπερβολικός;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: