Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις πιο όµορφες παρουσίες που έχουν περάσει από την τηλεόραση και µε τις εµφανίσεις της κατά καιρούς έχει καταφέρει να αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστηµα, και σύµφωνα µε ανθρώπους του κοντινού της περιβάλλοντος, είναι µια πραγµατική θεά. Αποπνέει µια διαφορετική οµορφιά και ζει την απόλυτη ευτυχία. Η δηµοφιλής παρουσιάστρια µία µέρα µετά την ονοµαστική της εορτή ενηµέρωσε τους followers της στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram ότι θα γίνει µανούλα για πρώτη φορά.

Η έκπληξη ήταν µεγάλη, αφού η ξανθιά καλλονή διατηρεί χαµηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και όλους αυτούς τους µήνες είχε τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά µε την εγκυµοσύνη της και το προχωρηµένο της σχέσης της µε τον Κωνσταντίνο ∆ανιά. Σε επικοινωνία που είχαµε µαζί της, η όµορφη παρουσιάστρια µίλησε στο «S» για πρώτη φορά για την εγκυµοσύνη, που έχει αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, και δεν έκρυψε την ευτυχία της, αλλά και τη συγκίνηση για την αγάπη και τις ευχές από τον απλό κόσµο.
maleskou-syntrofos
«Αυτό που θέλω να σου πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», τόνισε αρχικά η Ιωάννα και συνέχισε αναφερόµενη στη σχέση της µε τον Κωνσταντίνο ∆ανιά. «Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».

Στον έκτο μήνα

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον έκτο µήνα της εγκυµοσύνης της και µαζί µε τον σύντροφό της περιµένουν πώς και πώς τον ερχοµό του πελαργού. Αξίζει να σηµειωθεί ότι µέχρι σήµερα δεν έχουν κάνει κάποια δηµόσια εµφάνιση µαζί, αφού είναι και οι δύο χαµηλών τόνων και θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Κάτι που πραγµατικά έχουν καταφέρει. Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο ∆ανιά τούς συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία, αν και έχει σπουδάσει γεωπόνος και διατροφολόγος µε διδακτορικά. Μοιάζουν να είναι φτιαγµένοι ο ένας για τον άλλον και καθηµερινά µοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυµναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαµβάνουν την καθηµερινότητά τους και να κάνουν κοινά σχέδια για το µέλλον.

Πάντως, η Ιωάννα Μαλέσκου µε τη γενικότερη συµπεριφορά της δικαιώνει όσους έλεγαν εξαρχής πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καλλιεργηµένο άτοµο, που δεν είχε µοναδικό στόχο τη λαµπερή ζωή και τη δηµοσιότητα, αλλά την πραγµατική ευτυχία. Πριν από λίγο καιρό, µάλιστα, η Ιωάννα είχε ταξιδέψει στη Λέσβο και είχε επισκεφθεί τον ναό των Ταξιαρχών Μανταµάδου, όπως είχε κάνει γνωστό µέσα από αναρτήσεις της στο Instagram. Η παρουσιάστρια τότε είχε ανεβάσει µερικές φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην εκκλησία και θέλησε να µοιραστεί µε τους ακολούθους της τις σκέψεις της. Οπως έγραψε, προσευχήθηκε και, όταν βγήκε από τον ναό, αισθάνθηκε ανακούφιση και λαχτάρα για ζωή.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 14 Ιανουαρίου 2022