Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις, αφού στο συμβούλιο του νησιού αποκαλύφθηκε το νέο ειδύλλιο του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα.

Η παίκτρια βρίσκεται σε σχέση με τον Μπο, ο οποίος, βλέποντας το τρέιλερ του επεισοδίου και μαθαίνοντας για τις κρυφές συναντήσεις της αγαπημένης του με τον άλλοτε φίλο του σε καλύβα στη ζούγκλα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για τη σχέση τους.

Μάλιστα, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να της δώσει δεύτερη ευκαιρία, ενώ ανέφερε πως η σχέση τους λήγει, έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση, λέγοντας πως της κάνει εντύπωση η στάση του.


Αν είναι στημένο, είναι τραγικό

«Αν είναι στημένο, είναι τραγικό. Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και, αν δεν είναι στημένο, είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις, όπου λέει "την αγαπάω, το κοριτσάκι μου"», είπε η παρουσιάστρια αρχικά.

Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στάση του τραγουδιστή. «Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είμαι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος; Από τη μια είναι η συνέπεια σε αυτόν που έχει κλείσει, αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: