Την ώρα που το τραγούδι της Σακίρα, με το οποίο ξεμπροστιάζει τον πρώην σύζυγό της και τη νέα του σχέση, ακούγεται σε όλο τον πλανήτη και έχει γίνει viral, ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση.

Ετσι ο ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την αγαπημένη του Κλάρα Κία, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Σακίρα τους αναφέρει και τους δύο (ονομαστικά αν και καλυμμένα) στο νέο της τραγούδι.

Το τραγούδι έχει γίνει viral στα social media με γυναίκες να το αναδεικνύουν σε ύμνο όσων έχουν πέσει θύματα απιστίας και πολλούς νέους να το χορεύουν μανιωδώς στο TikTok. Ο Ζεράρ Πικέ ωστόσο δείχνει ότι δεν πτοείται από τίποτε και είναι φουλ ερωτευμένος. Γι αυτό και πήρε την απόφαση να «επισημοποιήσει» τη σχέση του στα social media ανεβάζοντας τη φωτογραφία με την Κλάρα Κία. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε ασχοληθεί δημοσίως με τη νέα του σχέση με κανέναν τρόπο.

Με την Κλάρα Κία Μάρτι απάτησε τη Σακίρα.

Ο Ζεράρ Πικέ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του μια σέλφι με την Κλάρα Κία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και άφησε την ενότητα των σχολίων «ανοιχτή».


Σχόλια υπέρ της Σακίρα

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή με πολλούς να τάσσονται υπέρ της Σακίρα. «Μόνο στους άπιστους αρέσει αυτή η φωτογραφία», γράφει κάποιος στο σχόλιό του.

«Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι προσωρινή καψούρα», γράφει ένας άλλος. «Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι η Σακίρα εκπλήρωσε το όνειρο του Μπολιβάρ: να στρέψει ολόκληρη τη Λατινική Αμερική εναντίον της Ισπανίας», σχολιάζει ένας follower.

«Άλλαξες μια Μερσεντές με ένα Kia», γράφει κάποιος άλλος, παραπέμποντας στους στίχους του νέου τραγουδιού της Σακίρα.

Καμία αντίδραση από την Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εξακολουθεί να απολαμβάνει την επιτυχία της από το «BZRP Music Sessions #53» που έκανε το τραγούδι Νο 1 όλων των εποχών  στην πλατφόρμα Spotify.