Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα έσκασε «σαν κεραυνός εν αιθρία», κυρίως για τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, και αναμένεται πλέον η επιστροφή της στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τρυφερό τετ α τετ με τον Κύπριο παίκτη και τα φιλιά που αντάλλαξαν, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση στην Ελλάδα.

Όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα η μία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο «Survivor All Star» παρά το γεγονός ότι μετά το περιστατικό της Καρολίνας με τον σύντροφό της, Μάριο, η ίδια σκεφτόταν να κάνει πίσω και να μην ταξιδέψει στην Καραϊβική.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ερχόμενη Δευτέρα.


Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα

Την τρίτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προς έκπληξη πολλών, η Καρολίνα Καλύβα αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, τα εξωτικά νερά της Καραϊβικής και τους στίβους μάχης. Το επεισόδιο της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με ένα... χορταστικό αγώνισμα, το οποίο κατάφεραν να απολαύσουν οι Μαχητές, που νίκησαν με 10-6 τους Διάσημους.

Η 33χρονη Καρολίνα Καλύβα, η οποία αυτή την εβδομάδα τράβηξε πάνω της τα φώτα με την κρυφή της συνάντηση με τον Μάριο Πριάμο σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό να την κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο, σε αντίθεση με τους συνυποψηφίους της και συμπαίκτες της Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Διάσημο Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ο αποχαιρετισμός Καρολίνας - Μάριου