Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
karavatou_my_style_rocks
Lifestyle

Κατερίνα Καραβάτου: Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό - Το «My style Rocks» είναι ένα καινούριο βήμα για εμένα

«Ίσως κάποια άλλη στγμή ναι αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε η παρουσιάστρια

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!»  μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο «My style Rocks» η Κατερίνα Καραβάτου.

«Είναι πολύ ωραία στο ‘’My style Rocks’’ και κάθε μέρα νιώθω πιο άνετα. Για εμένα ήταν πρόκληση γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Το πιο δύσκολο για εμένα επειδή δεν είναι live, παρόλο που εγώ συνεχίζω να φέρομαι σαν να είναι live», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έχει χαρακτηριστεί σκληρή, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε πως δεν θεωρεί οτι είναι και πως ο καθένας βλέπει διαφορετικά πράγματα, δηλώντας ταυτόχρονα πως εκείνη στηρίζει τα κορίτσια διότι αντιλαμβάνεται το άγχος τους.

Παράλληλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία είπε πως το πρότζεκτ του «My style Rocks» δεν της ταιριάζει, αλλά και για το εάν θα ξανέκανε πρωινό.

«Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό. Ίσως κάποια άλλη στγμή ναι αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Την κ. Γκολεμά την γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι όντως, ένα καινούριο βήμα για εμένα και είναι πολύ ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.