Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
eleutheriou
Lifestyle

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο - «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου»

«Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο, δεν στο συγχωρώ», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star έφερε τα πάνω – κάτω στον Άγιο Δομίνικο, καθώς στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το ειδύλλιο μεταξύ Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδου και Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Ειδικότερα, οι νέες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης στην κόκκινη ομάδα ολοκληρώθηκαν με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά να επιστρέφουν στο παιχνίδι.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» είπε αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο, το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτήν την κίνηση δεν την είδα, πόσω μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω», πρόσθεσε.

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω, γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί. Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου», είπε η παίκτρια του Survivor All Star προς τον Μάριο Πρίαμο, με τον συμπαίκτη της να ακούει χωρίς να αντιδράει.

Στη συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με την τραγουδίστρια να λέει στον Μάριο: «Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτήν τη στιγμή κοιτάς πώς να σώσεις τον κω..ο σου! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο, δεν στο συγχωρώ».

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ακούγοντας την Ελευθερία και όσα τους διηγήθηκε, βγήκε εκτός εαυτού και ζήτησε από τον Μάριο να εξηγηθεί «αντρίκια», επειδή έχει εκθέσει όπως είπε, δύο γυναίκες.

Εκνευρισμένος ο Μάριος απάντησε στον φαρμακοποιό: «Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης».

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσα στους δύο άντρες με τον Μάριο να τον κατηγορεί για ριάλιτι.