Στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Τα χαιρετίσματά μου», του Βασίλη Οικονόμου, συμμετείχε σε ρόλο πρωταγωνιστικό η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Εκεί ήταν και η κάμερα του «Happy Day».

Η ίδια, μάλιστα, ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες του βίντεο. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» τόνισε με χιούμορ: «Λίγο έγινε χαμός. Η μαμά μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μόλις είδε το προσκλητήριο για το βιντεοκλίπ». Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα απάντησε: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν συναισθηματικά. Με τον Μάριο δεν υπάρχει αλληλεπίδραση. Υπάρχει μια παύση. Ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι όλα τα παιδιά καλά. Δεν βλέπω πως ο Μάριος έχει έρθει κοντά με την Ελευθερία. Δεν με ενοχλεί κάτι».

Και όταν ερωτήθηκε αν φοβάται μήπως τώρα που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι με την Ελευθερία, μπορεί να υπάρξει κάποιο πισωγύρισμα όσον αφορά τη σχέση του με την Καρολίνα, ο τραγουδιστής τόνισε: «Ο Μάριος θα έχει πρόβλημα. Να αφήσεις τώρα την Καρολίνα, γυναικάρα, δεν το κάνεις…».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 5/04/2023