Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στην εντατική την Πέμπτη έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της έστειλαν τις ευχές τους για περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μάλιστα, έκαναν έναρξη με το τραγούδι «Σε χρειάζομαι» του μουσικοσυνθέτη.

«Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά η σύντροφός του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή.

Τι είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα, αλλά είναι δύσκολα πάλι. Είναι αισιόδοξοι», δήλωσε η Έλενα Μαστραγγελή.

«Δύο-τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά χθες επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από πού προέρχεται όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός», συμπλήρωσε στη συνέχεια στον Alpha.