Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Mega Καλημέρα» η Βάσια Τριφύλλη.

Για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που ερωτεύονται και το ζουν. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι», σχολίασε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, χαρακτηρίζοντάς της ως ωραίο τύπο. «Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες για να βγούμε στο κόσμο πρέπει να κόψουμε το ποπό μας», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

«Την θυμάμαι, είχα δουλέψει με τη μαμά της και το μπαμπά της στο «Αχ Μαρία». Πιτσιρδούλι, ένα κουκλί, έλεγε «θα πάω με το αμάξι της Βάσιας». Στεναχωρήθηκα που χώρισε, θέλω αυτό το παιδί να ευτυχήσει», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Η γνώμη της για τον Φιλιππίδη

«Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα «μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;». Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής», δήλωσε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δε ξέρω τι θα κάνουν γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί…», συμπλήρωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Για την Βάσια Τριφύλλη μόνο τα πολύ μεγάλα ταλέντα δικαιούνται να είναι τόσο δύστροποι, με την ίδια να δηλώνει πως «το απόλυτο ταλέντο είναι η μόνη δικαιολογία και άλλοθι που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης για να του συγχωρήσεις και πέντε πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: