Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο και όσο περνούν οι ώρες ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Οι άνθρωποι που έχασαν τις ζωές τους ανέρχονται σε 46, ενώ δεκάδες είναι ακόμα οι αγνοούμενοι.

Η Αλεξία Κούβελα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο τελευταίο GNTM, ψάχνει διακαώς τη φίλη της και επίσης μοντέλο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία επέβαινε στο μοιραίο επιβατικό τρένο.«Η φίλη μου ήταν στα Τέμπη. Έχουν περάσει 24 ώρες και αγνοείται. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας», έγραψε το plus size μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

@lexyscissors Βοήθεια #τεμπη #τροχαιο #βοηθεια #help #tempi #tebi #greece #trainwreck #accident #missing ♬ Dancing With Your Ghost - Sasha Alex SloanΣυγκλονίζει το μοντέλο για τα Τέμπη

«Είναι δυνατόν να πρέπει να πεθαίνουν άνθρωποι για να φτιάχνουμε τις δομές αυτής της χώρας; Δηλαδή για να ανοίγουν αυτές οι συζητήσεις πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι σε αυτό το τρένο, που το παίρνω σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, και να ακούω από εργαζόμενους ότι έχουμε σύγκρουση σε ένα λεπτό.

Δεν μπορώ να φανταστώ τους ανθρώπους που περίμεναν στον σταθμό να παραλάβουν τους δικούς τους που δεν έφτασαν ποτέ. Ελπίζω να είναι οι πιο πολλοί άνθρωποι υγιείς, να είναι λίγοι τραυματίες και ακόμα λιγότεροι οι νεκροί», σημειώνει σε story της στο Instagram. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει τους πάντες στη χώρα.

H 26χρονη Ελισάβετ ταξίδευε στο μοιραίο τρένο, έχοντας μαζί το αγαπημένο της κατοικίδιο. Την αγαπημένη της γάτα. Δικοί της άνθρωποι και φίλοι της αγωνιούν για την τύχη της, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους στα Τέμπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: