Ο Ιάσονας Μανδηλάς είναι πρώην παίκτης του GNTM, και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως χώρισε μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Ιάσονας Μανδηλάς, το βράδυ της Τετάρτης 22/03/2023, και το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Χώρισα αλλά είμαι πολύ καλά

«Χώρισα μετά από επτά χρόνια σχέσης. Αλλά είμαι πολύ καλά, έγινε πολύ όμορφα το επόμενα βήμα και από ότι φαίνεται το έχουμε με τις σχέσεις. Δηλώνω ερωτευμένος», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Τα sexy μηνύματα πήγαν σε λάθος άνθρωπο

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, στο αν έχει στείλει μήνυμα σε λάθος παραλήπτη, ο Ιάσονας Μανδηλάς απάντησε: «Ναι έχει συμβεί, γιατί όλοι έχουν πιει τα ποτά μας. Τα sexy μηνύματα πήγαν σε λάθος άνθρωπο, με αποτέλεσμα να βρεθώ και με αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ιάσονας Μανδηλάς είχε μιλήσει για τις σπουδές στο Λονδίνο, για την επίθεση που δέχτηκε στο μετρό επειδή είχε βαμμένα νύχια, για το pride αλλά και για την ομοφυλοφιλία τονίζοντας ότι άλλαξε η επαγγελματική του ταυτότητα.