Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Yes I Do Catwalk το βράδυ της Πέμπτης 23/03/2023 στο MEC Παιανίας.

Εντυπωσιακά hi-tech θεάματα, μουσική, breathtaking νυφικές δημιουργίες και celebrities σε απροσδόκητες performances μας ταξιδέψουν στο βόρειο ημισφαίριο κάτω από τον έναστρο σκανδιναβικό ουρανό.

Μεταξύ των κοριτσιών που βρέθηκαν στην πασαρέλα ήταν και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έκανε δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Έστειλα πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό

«Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μη φύγει τρέχοντας», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δεν ισχύουν οι φήμες του χωρισμού

Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα, μετά το έντονο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθάρισε: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».

Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του Χρήστου Μάστορα
Κλείνοντας, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε για το αγαπημένο τραγούδι του συντρόφου της, λέγοντας: «Αχ, δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: