Σοκαρισµένος παραµένει ο Αντώνης ∆ηµητριάδης, project manager της εκποµπής «Σπίτι µε το Mega», µε το δυστύχηµα στα Τέµπη, αφού πραγµατοποιούσε συχνά το δροµολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο «Secret», αποκαλύπτει τα συναισθήµατά του και εξηγεί γιατί αναβλήθηκε δύο φορές το «Σπίτι µε το Mega».

«∆εν µας πήγαινε η καρδιά να το κάνουµε. Είναι τόσο µεγάλος ο πόνος, που επηρεάζει, πέρα από τις οικογένειες, όλους µας. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαµε και εµείς να µην προβληθεί η εκποµπή για δύο εβδοµάδες. Την ηµέρα που έγινε το δυστύχηµα και το είδα στις ειδήσεις, το πρώτο πράγµα που έκανα ήταν να ζητήσω από το κανάλι να αναβάλει την εκποµπή.

Ναι, η µουσική είναι ένα καταφύγιο, ένα αποκούµπι, αλλά ως επί το πλείστον οι εκποµπές είναι και κάπως διασκεδαστικές. ∆ηλαδή, πέρα από καλλιτεχνικές, που δείχνουµε την αυτοβιογραφία ή τη ζωή ενός καλλιτέχνη, κάποια στιγµή γίνεται και εύθυµο όλο αυτό και είναι και λογικό, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός. Οπότε είπαµε για µία εβδοµάδα ακόµα ας µην προβληθούµε, ας καθίσουµε πίσω», εξήγησε ο Αντώνης ∆ηµητριάδης.

Ο κορυφαίος d.j. εξηγεί γιατί ακόµα δεν µπορεί να συνέλθει, αφού συνεχώς σκέφτεται τη µεγάλη τραγωδία στα Τέµπη.


«Εγώ προσωπικά δεν το έχω ξεπεράσει, γιατί το συγκεκριµένο τρένο όχι το έχω χρησιµοποιήσει, το έχω “λιώσει”, δηλαδή πρέπει να γράφει και το όνοµά µου σε ένα κάθισµα. Για πάρα πολλά χρόνια το χρησιµοποιούσα. Είναι ένα µέσο που θεωρούσαµε ασφαλές, που ξεκινούσες απογευµατάκι από την Αθήνα και το βράδυ ήσουν Θεσσαλονίκη και το ανάποδο. Κυριακή πρωί τελείωνες τη δουλειά σου, έπαιρνες το τρένο και 10-11 ήσουν στην Αθήνα. Με τις ανέσεις
του, ξεκούραστα. Τώρα έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς, τι να πω… Γυρνάνε οι ψυχές πίσω; ∆εν γυρνάνε.

∆εν ξέρω πόσο καιρό θα µας πάρει να επανέλθουµε... Κάθε φορά σε εκποµπές ή σε γεγονότα που µας συνδέουν θα σκεφτόµαστε αυτό. Απλά προχωράµε», κατέληξε ο Αντώνης ∆ηµητριάδης.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 24/03/2023
Ο Αντώνης Δημητριάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Αποκούµπι η µουσική, αλλά ο πόνος είναι µεγάλος...»