Η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου μίλησαν στις κάμερες για το τηλεοπτικό τους μέλλον στο ΟΡΕΝ, ενώ οι δύο δημοσιογράφοι ρωτήθηκαν και για τον Νίκο Μουτσινά, που δήλωσε πρόσφατα ότι αποφάσισε να μην κάνει εκπομπή του χρόνου, και το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Μουτσινάς δεν θα λείψει πολύ από την τηλεόραση

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση. Έχει αφήσει κάτι τελίτσες, "δεν θα κάνω δική μου εκπομπή", ο νοών νοείτο, δεν ξέρω», είπε η Μαρία Φραγκάκη.

Θα μπορούσε να έχει ακόμη μέλλον το «Καλό Μεσημεράκι»

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε ότι η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», με τις κατάλληλες αλλαγές, θα μπορούσε να έχει ακόμη μέλλον.

Για το «Open Weekend»

«Έχουμε δέσει, έχουμε σφαχτεί κιόλας. Όπως όλες οι παρέες τα ζούμε όλα. Ας κλείσει πρώτα η Ελένη, ας πάρει πρώτα τις δικές της αποφάσεις και τα επόμενα έπονται, να δούμε αν θέλει να συνεχίσουμε σαν ομάδα», αναφέρει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ακόμα είναι νωρίς για ανανεώσεις

Από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη τόνισε: «Περνάμε καλά. Ακόμα είναι νωρίς για ανανεώσεις, δεν έχει γίνει συζήτηση με το κανάλι. Συνήθως μετά το Πάσχα γίνονται αυτά. Τώρα που μας ρωτάς είμαστε στο Open. Υπάρχει περίπτωση να σου πούμε – και να μην θέλαμε – ότι δεν θέλουμε να είμαστε και του χρόνου;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: