Απο πωλήτρια σε μπουτίκ ρούχων στη Μαδρίτη η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρέθηκε στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016 και έκτοτε απολαμβάνει μια ζωή που δεν είχε ονειρευτεί.

Έγινε μητέρα, έχει όσα χρήματα θέλει και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Η Τζορτζίνα αυτή την περίοδο κάνει τα πάντα για να προωθήσει την σειρά της στο Netflix που "τρέχει" για δεύτερη σεζόν.

Toν καλύτερο τρόπο να προμοτάρει τον 2ο κύκλος της "I am Georgina", που προβάλεται στο Netflix βρήκε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η σειρά προσφέρει στους φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο πολλές ιστορίες για τη ζωή του και τώρα η σύντροφός του μας ενημέρωσε για πιο...καυτά θέματα της καθημερινότητας τους, όπως για παράδειγμα, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχουν κάνει σεξ.

Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια ενός δείπνου με φίλους στο σπίτι. «Απέφευγα να κάνω μπάνιο στη θάλασσα αλλά γύρισα σπίτι και ο Κριστιάνο μού είπε να πάω στο σπα. Είχα σηκωμένα τα χέρια στο σπα ώστε να μη βραχούν αφού είχα κάνει τατουάζ. Είχα κουραστεί, ούσα αναγκασμένη να έχω έτσι τα χέρια μου. Επιπλέον, στην πισίνα σπίτι μου δεν αντέχω άλλο και λέω φτάνει» είπε η Τζορτζίνα και ένας φίλος ο Ιβάν κατάλαβε τι έλεγε η 29χρονη και ρώτησε: «Θα μπορούσατε να κάνετε έρωτα στο κρεβάτι, όχι στο σπα». Εκεί απάντησε: «Όχι, κάναμε εκεί».