Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τη στιγμή εκείνη που είδε τη ζωή της να καταρρέει, αλλά και τις κρίσεις πανικού που ακολούθησαν στη συνέχεια. Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», εξήγησε πως ένιωσε τα πάντα να ανατρέπονται μέσα σε μία στιγμή.

«Ξυπνάς ένα πρωί και δεν ξέρεις τι σου έχει συμβεί. Έτσι συνέβη και σε εμένα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πέρασα δύσκολα, είχα ξαναπεράσει τρεις φορές πολύ δύσκολα στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

«Κλονίστηκε η υγεία μου»

«Ένιωθα ότι έχει ανοίξει η γη να με καταπιεί, σαν να μου βάζουν μια ταφόπλακα από πάνω και να μην μπορώ να βγω στην επιφάνεια. Από την πρώτη μέρα προσπαθούσα να τη μετακινήσω σιγά-σιγά και να δω ξανά το φως. Κλονίστηκε η υγεία μου, έπαθα κρίσεις πανικού» συμπλήρωσε. Όπως ανέφερε παρακάτω, είχε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να αντεπεξέλθει ούτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, λόγω των κρίσεων που την έπιαναν.

«Δεν ξέρω πως τα κατάφερα»

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το πάθαινα αυτό. Να παθαίνεις ταραχές μέσα στο σπίτι σου, να μην μπορείς να ανοίξεις την πόρτα να βγεις έξω. Να νιώθεις ότι παθαίνεις κανονικό νευρικό κλονισμό και ταυτόχρονα να λες στον εαυτό σου “είσαι εδώ, είσαι όρθια, σήκω να πας στη δουλειά σου, γιατί έχεις παιδιά και ανθρώπους που δουλεύουν για σένα”. Ούτε εγώ δεν ξέρω να σου πω πώς τα κατάφερα» είπε κλείνοντας.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 03/04/2023.