Ο Αλέξανδρος Γκιννής ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο 28χρονος σκιέρ, που κατέκτησε αργυρό µετάλλιο σε παγκόσµιο τουρνουά, γράφοντας Ιστορία, καθώς η χώρα µας δεν είχε ποτέ στο παρελθόν παρόµοια διάκριση και ήταν παντελώς άγνωστη, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», είναι ερωτευµένος µε την ξανθιά Αµερικανή καλλονή Grace Stillwell.

Σε επικοινωνία, µάλιστα, που είχαµε µε τον κορυφαίο αθλητή, µας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Grace είναι η σύντροφός µου. Είναι 25 χρόνων και είναι investment banker στην Αµερική. Είµαστε µαζί εδώ και τρία χρόνια και γνωριστήκαµε στο πανεπιστήµιο». Οταν τον ρωτήσαµε τι θαυµάζει σε εκείνη, µας είπε: «Τη θαυµάζω πολύ, γιατί είναι πάρα πολύ έξυπνη». O ίδιος, λόγω των επαγγελµατικών του υποχρεώσεων, αναγκάζεται να µην είναι πολύ συχνά στο πλευρό της, όµως δηλώνει: «Οταν είµαι στην Αµερική, µένουµε µαζί µε την Grace».



Low profile

Το ζευγάρι κρατάει χαµηλούς τόνους στη σχέση του, ενώ ο Αλέξανδρος έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασµό στο Ιnstagram στις οποίες είναι µαζί. Μάλιστα, όπως µαθαίνουµε, και εκείνη είναι λάτρις του σκι, αφού, όπως µπορείτε να δείτε, έχει πολύ καλό δάσκαλο, που δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της.



Ο Αλέξανδρος Γκιννής γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε µερικά χρόνια στη Βουλιαγµένη. Ο πατέρας του ήταν δάσκαλος του σκι και ο Αλέξανδρος ξεκίνησε το σκι από 2 ετών. Οταν έκλεισε τα 12, η οικογένειά του µετακόµισε στην Αυστρία, έναν παράδεισο για το σκι. Εκεί ήταν που αποφάσισε ότι δεν θα το συνεχίσει ως χόµπι, αλλά πως πάνω σε αυτό θέλει να κάνει καριέρα. Στα 15 του η οικογένειά του µετακόµισε ξανά, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ.

Δυσκολίες

∆ύο χρόνια αργότερα έγινε µέλος της Εθνικής Σκι των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια µε σοβαρούς τραυµατισµούς και από το 2020 ξεκίνησε να αγωνίζεται για την Ελλάδα, µε την οποία έγραψε και γράφει Ιστορία.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2023, την τελευταία ηµέρα του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Αλπικού Σκι στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας, έγινε ο πρώτος Ελληνας που κατέκτησε µετάλλιο σε µεγάλη διοργάνωση σε χειµερινό άθληµα, παίρνοντας το ασηµένιο µετάλλιο στο σλάλοµ. Ο πρόεδρος της ∆ιεθνούς Οµοσπονδίας Χιονοδροµίας και Χιονοσανίδας, την ώρα που του απένειµε το ασηµένιο µετάλλιο, του είπε: «Εβαλες την Ελλάδα στον χάρτη».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret την 1η Απριλίου 2023.