H Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, στην ηλικία των 19, από συνάδελφό της.

Η δημοφιλής performer μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν.

«Είχα βρεθεί σε μια συνθήκη παρενόχλησης, μόλις είχα μπει στη δραματική σχολή του Ευαγγελάτου. Με είχαν καλέσει στην Ξάνθη, όταν ήμουν 19 χρονών κι έπαιζα θέατρο ερασιτεχνικά, σε έναν χορό, όπου ήθελαν να παραβρευώ και να κάνω ένα stand up», είπε αρχικά.

«Είχαν καλέσει κι έναν ηθοποιό, μεγάλο όνομα, ο οποίος δεν ζει. Θεός σχωρέστον, είχε φέρει κι έναν κολαούζο που είχε γύρω του κι έπαιζε μικρά ρολάκια σε ταινίες», πρόσθεσε.

«Με έστειλε ο πρόεδρος του Θρακικού συλλόγου να πάω στο ξενοδοχείο, για να δει αυτός τι θα κάνω και να μου πει αν είναι εντάξει. Πάω εκεί, αρχίζει αυτός να μου λέει "τι καλή που είσαι" και μου πιάνει το μάγουλο. "Και τι ταλεντάκι είσαι εσύ", όταν εγώ ήμουν 19 χρονών. Θυμάμαι πως αυτόματα κοίταξα την μπαλκονόπορτα και μετά κοίταξα κάτω, για να δω πόσο είναι το ύψος, εάν χρειαστεί να πηδήξω», εξηγεί.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο εν λόγω κύριος είχε ήδη κλειδώσει την πόρτα, ενώ άρχισε να γδύνεται μπροστά της και να αυτοϊκανοποιείται.

«Αυτός είχε κλειδώσει την πόρτα, εγώ δεν το είχα καταλάβει και κάποια στιγμή, άρχισε να ξεντύνεται, να αυτοϊκανοποιείται κι εγώ άρχισα να κλαίω. Ήθελα να φύγω, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κοιτούσα το μπαλκόνι για να πηδήξω», περιγράφει.

«Αφού έγινε όλο αυτό και του φώναζα "άνοιξέ μου την πόρτα για να φύγω", με το που μου ανοίγει την πόρτα και φεύγω, πήγα αμέσως στον πρόεδρο και το είπα. Όπως και στους δικούς μου και παντού. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Σημείωσε, μάλιστα, πως το ίδιο βράδυ, έπρεπε να παρουσιάσει το stand up show της, μπροστά σε αυτόν τον άνδρα.

«Το βράδυ ήταν εκεί και αυτός και το όνομα και έπρεπε να κάνω το stand up. Γιατί έτσι είναι η κοινωνία, άρρωστη και δομημένη και ξαφνικά τώρα, θυμηθήκαμε. Αυτά που βγαίνουν τώρα, γίνονται πάρα πολλά χρόνια και αυτό προσπαθώ να πω. Ας πάψουμε την υποκρισία», ανέφερε.