Μία αποκάλυψη-φωτιά έκανε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και αιφνιδίασε τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με το Open για την επόμενη χρονιά και αυτό φουντώνει τα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη μετακίνησή της σε άλλο σταθμό.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αιφνιδίασε τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής λέγοντας: «Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star».

Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη λέει: «Εγώ δεν θα πω ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star, θα πω ότι δεν έχει κλείσει στο Open. Έχουμε πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Star και την Ελένη Τσολάκη. Λήγει φέτος το συμβόλαιό της (με το Open) και κανένα συμβόλαιο που λήγει -πέρα από αυτά που ανακοινώθηκαν ήδη- δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί».

Τότε η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Όταν ένα κανάλι καθυστερεί, δίνει τον χρόνο του σε έναν παρουσιαστή να διαπραγματευτεί, μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να γίνει μία πρόταση η οποία είναι πιο δελεαστική και να την κρατήσει κοντά».