Για τη διατροφή που ακολούθησε προκειμένου να πετάξει περιττά κιλά μίλησε η Μαρία Κορινθίου

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show», τόνισε ότι όλα ξεκινούν από «το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας» και το πώς είναι η ψυχολογία μας, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά και στη διατροφή που ακολούθησε ώστε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αποκάλυψε όσα απέκλεισε από την καθημερινότητά της προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.



«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Η διατροφή μου είχε ψητά -ψάρι και κρέας- λαχανικά και φρούτα. Καθόλου ζάχαρη, ούτε φυτική ούτε μέλι ούτε τσίχλα, και έκοψα και κατά 90% το άμυλο. Το πρωί έτρωγα ένα κράκερ, και μία φορά τη βδομάδα μακαρόνια, στεγνά, και αν. Ήταν μια σκληρή δίαιτα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές. Τον έπινα πολύ γλυκό με γάλα και έπρεπε να τον πίνω σκέτο», προσέθεσε.