Τις αναμνήσεις του και από την εποχή που ήταν σερβιτόρος μοιράστηκε με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Κώστας Κάππας. 

Αρχικά, είπε: «Έχω δουλέψει σε πολλά μαγαζιά και πολλά εμβληματικά μαγαζιά. Και άλλοι πολλοί ηθοποιοί έχουν δουλέψει σε αυτά τα μαγαζιά, όπως η Τζόυς Ευείδη. Εγώ έχω δουλέψει μαζί με την κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη, που δεν υπάρχει πια στη ζωή, και πολλούς άλλους κατά καιρούς. Όπως επίσης ήξερα όλο το… jet set της εποχής! Κι όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, τους έβρισκα στη δουλειά. Δηλαδή κάποιους τους συναναστρεφόμουν όταν ήμουν μικρός και ήξερα πολύ κόσμο. Όπως τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Θέμις Μπαζάκα, που συνάντησα και μετά, στη δουλειά».

«Όταν δούλευα όμως παλαιότερα σε μαγαζιά, υπήρχε μια διαφορά. Τότε υπήρχαν μόνο δύο στέκια σε ολόκληρη την Αθήνα, όχι 102 όπως σήμερα. Οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν. Δηλαδή έχω σερβίρει από τον Αλέξη Μινωτή και την Τζένη Καρέζη μέχρι τον Βερσάτσε! Όποιος ερχόταν στην Αθήνα, θα πήγαινε εκεί. Ποιο είναι, ας πούμε, το hotspot στην πόλη; Αυτό. Εκεί πήγαιναν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Κάππας.