Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και για το χρόνο που περνάει με τα παιδιά του λέγοντας πως παλαιότερα όταν ρωτούσαν τον μικρό – τότε – Φοίβο «που είναι μπαμπάς;», απαντούσε «στη Βουλειά» μπερδεύοντας τη Βουλή με τη δουλειά.

Έχει αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών:

«Σηκωνόμαστε το πρωί, φτιάχνω πρωινό και αυτός είναι ο λόγος που με κατηγορεί συνεχώς η Μπέττυ ότι τα παιδιά αργούν στο σχολείο».

Δεν υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι

Μίλησε για τη μάχη που δίνουν καθημερινά με τα παιδιά του για τις οθόνες, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι. Μάλιστα, περιέγραψε πώς κατέληξαν να μην έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους: «Ήταν η περίοδος που θέλαμε με την Μπέττυ να βάλουμε ένα όριο στις οθόνες, κυρίως όταν τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο και δεν βρισκόμασταν στο σπίτι ούτε εγώ ούτε η Μπέττυ λόγω δουλειάς» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Μπέττυ προσπάθησε να βάλει πρόγραμμα στην οθόνη 

Όπως είπε, τότε η Μπέττυ προσπάθησε να βάλει ένα πρόγραμμα στην οθόνη για γονικό έλεγχο «αλλά ο μικρός – που τότε ήταν 6-7 ετών – έχει βγει χάκερ» και περιέγραψε πως κατάφερε να απενεργοποιήσει το σύστημα, βρήκε το σχετικό ρυθμιστή στην τηλεόραση, τον «ξήλωσε» και τον έθαψε με τον μεγάλο αδερφό του σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι. «Μόλις το καταλάβαμε καταργήσαμε την τηλεόραση» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.


Μένει στην Κυψέλη και είναι φανατικός Παναθηναϊκός

Σημείωσε πως εξακολουθεί να μένει στην Κυψέλη και είναι φανατικός Παναθηναϊκός. Τόνισε πως «άσκησε βέτο» για την ομάδα των παιδιών, καθώς η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι οπαδός του Ολυμπιακού.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης ότι πηγαίνει στα πάρτι των παιδιών τους και πως αυτό τον βοηθά να αισθάνεται κανονικός άνθρωπος.


Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι αποφάσισαν με την Μπέττυ Μπαζιάνα να κάνουν παιδιά όταν αρρώστησε με καρκίνο η μητέρα της.


Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε και για τα ψηφοδέλτια του κόμματος που φέτος απαρτίζονται κατά 50% από γυναίκες. Σημείωσε πως πρέπει να στηρίξουμε την γυναίκα, πρέπει να αυξήσουμε το επίδομα τέκνου και να το μεταφέρουμε στη γυναίκα και να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την εργαζόμενη μητέρα (π.χ. βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.τ.λ.).


Σε αυτό το σημείο έτρεξε στην αγκαλιά του η Πάτσα, το σκυλάκι του Δημήτρη Παπανώτα, τότε ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι και ο ίδιος έχει έναν σκύλο την Κάρμεν, χρώματος κανελί, ενώ η Πάτσα δεν έφυγε από την αγκαλιά του μέχρι το τέλος της συνέντευξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Αλέξης Τσίπρας Πάτσα