Την τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στη «Super Κατερίνα».

Δείτε ακόμα:  Όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Τσιμτσιλή: Το «βέτο» για τον Παναθηναϊκό, ο «χάκερ» Φοίβος και η τηλεόραση (Βίντεο)

Θα διαφωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε: «Θα διαφωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα. Εννοώ υπάρχουν θέματα ειδικά σε εμάς τις γυναίκες, ακόμα και μία παρενόχληση όχι βιασμός και κακοποίηση, μπορεί να το πούμε στο εργασιακό μας περιβάλλον αλλά να ντραπούμε δυστυχώς να το πούμε στον μπαμπά μας, στη μαμά μας και στην οικογένειά μας».


«Συμφωνώ με την παραίτηση, διαφωνώ με τον τρόπο που το χειρίστηκε» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:


Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε νωρίτερα, μεταξύ άλλων: «Ενημερωθήκαμε την ημέρα που έγινε γνωστή η δημόσια καταγγελία. Η καταγγέλλουσα βγήκε και είπε ότι δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς της. Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της, το κόμμα στο οποίο συμμετέχει και να το ξέραμε εμείς; Είναι αδιανόητο να το σκεφτεί κανείς αυτό. Όπως είναι και αδιανόητο, το να ξέρεις κάτι τόσο βαρύ και να το κρατάς. Για ποιον λόγο;».

Ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τόνισε, επίσης, όσον αφορά σε κάποια στελέχη του κόμματός του που έσπευσαν να βάλουν τον «σπόρο» της αμφιβολίας στον κόσμο για το αν υπόθεση είναι στημένη. «Ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό. Βεβαίως σε ένα κόμμα πολλών χιλιάδων μελών, θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα εκφράζονται με τον δικό τους τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι μία κυρίαρχη αντίληψη, που δίνουμε μάχη να ξεπεράσουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: