Η Σοφία Βόσσου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πρόσφατο αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αρχικά, τόνισε ότι η κόρη της είναι πολύ ευτυχισμένη, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον αγαπημένο της.

Μπορούν να βλέπονται με ελεύθερο επισκεπτήριο

«Η Ερασμία είναι ευτυχισμένη. Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα των παιδιών. Απλά τώρα θα μπορούν να βλέπονται με ελεύθερο επισκεπτήριο. Θα συμβιώσουν τα παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι ισόβια στη φυλακή. Οι πολλοί να προσέχουν, όταν μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

Με ενδιαφέρει να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο

«Η γνώμη των πολλών δεν με ενδιαφέρει, εμένα με ενδιαφέρει να είναι η ψυχή μου καλά και το παιδί μου ευτυχισμένο. Σε όποιον αρέσουμε», συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσουγια τα δημοσιεύματα που γράφονται για την κόρη της Ερασμία Μάνου και τον Βασίλη Δημάκη.

Είναι ερωτευμένα τα παιδιά

Όπως είπε στη συνέχεια η Σοφία Βόσσου, το ζευγάρι δεν ασχολείται καν με όσα γράφεται ανά διαστήματα για εκείνο. «Είναι ερωτευμένα τα παιδιά, δεν ασχολούνται με αυτά», είπε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Αν θέλει το παιδί μου, εγώ θα ήθελα ένα εγγονάκι. Θέλω οι άνθρωποι να κάνουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι κι όχι αυτά που θέλουμε εμείς για εκείνους».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: