Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραδέχτηκαν για πρώτη φορά τη σχέση τους, μέσα από κοινή συνέντευξή τους. Οι δύο νέοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς». Αυτό συνέβη στην πρώτο κύκλο των γυρισμάτων, όπου ερωτεύτηκαν κι έγιναν αχώριστοι. Σύντομα αποφάσισαν να μείνουν μαζί και παρέα πηγαινοέρχονταν στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι μαζί σε όλα και κοινή ήταν και η απόφασή τους να αποχωρήσουν από το σίριαλ και να μη συνεχίσουν για τρίτη σεζόν.

Οι σχέσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι εξαιρετικές, όπως και με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκαν. Ανάμεσα στους λόγους που τους έκαναν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν και η επιθυμία τους να κάνουν θέατρο και αυτό μπορούσε να γίνει μόνο στην Αθήνα, κάτι που δεν θα τους το επέτρεπαν τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς».

Οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους έψαχναν διέξοδο πέρα από το τηλεοπτικό πλατό, αλλά και την ταλαιπωρία που επιφέρουν -εύλογα- έπειτα από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα οι συνεχείς μετακινήσεις. Στην κοινή συνέντευξή τους επισήμαναν ότι δεν επιδιώκουν την προβολή της προσωπικής τους ζωής. Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν επί αρκετούς μήνες να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν. Παραδέχτηκαν επίσης ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, ενώ πάντα το τέλος της ημέρας τούς βρίσκει αγκαλιά.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 26/5/2023.