Μία ανάρτηση - spoiler έκανε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, αναφορικά με την πορεία του γιου του εντός του Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του παίκτη του reality επιβίωσης, Γιάννης Βασάλος, «πρόδωσε» με ανάρτησή του στο Instagram την υποψηφιότητα του γιου του, καλώντας τους ακόλουθούς του να τον στηρίξουν.

Αυτό συνέβη πριν προβληθεί το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στο οποίο περιλαμβάνεται αγώνας ασυλίας αλλά και η ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.


Survivor All Star: Στους «Μπλε» η αποψινή ασυλία

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασάλος, θέλοντας να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, και πριν παιχτεί στην τηλεόραση το επεισόδιο στο οποίο ο δεύτερος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του έστειλαν τον Κωνσταντίνο στον τάκο.

«Ημέρα υποψηφιότητας για τον Κωνσταντίνο. Σήμερα στηρίζουμε όλοι Κωνσταντίνο Βασάλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου στη σχετική ανάρτησή του.


Σημειώνεται πως τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου επιβεβαιώνουν και τα spoilers που κυκλοφορούν σχετικά με το αποψινό επεισόδιο, σύμφωνα με τα οποία οι «Μπλε» κερδίζουν τον αγώνα ασυλίας και ο 33χρονος γυμναστής θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.