Μπορεί πολλοί να τον θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί του «Survivor All Star», ωστόσο ο personal trainer ήταν εκείνος που βρέθηκε πιο χαμηλά στην κατάταξη της ψηφοφορίας, με συνέπεια να αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στα social media και ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται και γράφονται τους τελευταίους μήνες για εκείνον.

«Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει»

«Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Λοιπόν έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει.

«Χολές ξερνάγαν προς το πρόσωπό μου»

Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγανανε προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε. Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: