Εκτός αέρα βρίσκεται σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό μεσημεράκι” λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς χθες 29/5 μετά το τέλος της εκπομπής του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ωστόσο δεν είναι σοβαρό. Ωστόσο, ο παρουσιαστής-ηθοποιός λόγω κάποιων εξετάσεων που ήταν απαραίτητο να γίνουν δε θα μπορούσε να βρίσκεται σήμερα στο πόστο του γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μη βγει η εκπομπή στον αέρα.

Σήμερα μάλιστα, λίγες ώρες πριν την ώρα που κανονικά προβάλλεται η εκπομπή, στον λογαριασμό που διαθέτει η εκπομπή στο instagram ανέβηκε ένα ποστ μέσω του οποίου ενημέρωναν τους τηλεθεατές ότι η εκπομπή δε θα βγει στον αέρα καθησυχάζοντας ωστόσο το κοινό, ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά. Επιστρέφουμε σύντομα» ήταν η ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” στο instagram.