Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον τηλεοπτικό κύκλο που ολοκλήρωσε στο κανάλι του Star.


Mου έρχεται να κλάψω

«Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος μετά από 7 χρόνια, είμαι πολύ συγκινημένη για την αποχώρησή μου, μου έρχεται να κλάψω. Θέλω ένα διάστημα να ξεκουραστώ. Είναι ωραίο που δεν ξέρω μετά από τριάντα χρόνια τι θα κάνω τη νέα σεζόν». Και παραδέχθηκε «αγαπώ πολύ την Τζένη Μπαλατσινού».

Κάνουμε παρέα με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση για late night εκπομπή και σχολίασε «όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές είναι ”καθώς πρέπει”».

Για τον Mente Fuerte δήλωσε: «Δεν αποδέχομαι το φλερτ μέσω του διαδικτύου. Υπάρχει ζήλια ανάμεσα σε εμένα και τον Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα με τον Mente Fuerte, η κατάσταση μεταξύ μας είναι ”flirtatious”».

Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα 

Σχετικά με την προσωπική της ζωή είπε: «Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Όταν χαθεί ο έρωτας από τη σχέση και παραμείνει η αγάπη χωρίζω, αγαπάω και τους φίλους μου».

Ο θάνατος θέλω να με βρει σε γύρισμα

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τον θάνατο: «Ο θάνατος θα ήθελα να με βρει την ώρα του γυρίσματος τελειώνοντας μια σειρά. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, συμβαίνει σε όλους».

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος παραδέχθηκε: «Ως μπαμπάς δεν ήμουν ο πιο επιμελής, ο παππούς έχει το προνόμιο να επιστρέφει το εγγόνι μόλις το βαρεθεί»


Καθημερινά παίρνουμε διαζύγιο

Για τη σύζυγό του σημείωσε: «Με την σύζυγό μου είμαστε μαζί 50 χρόνια, καθημερινά παίρνουμε διαζύγιο και ξαναερωτευόμαστε. Το μυστικό της σχέσης είναι να λες σε όλα ”ναι’” και να κάνεις αυτό που θες».

Πώς τα έκανες έτσι, καημένε;

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.
«Δεν θα επεδίωκα την επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν συναντούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα του έλεγα "πώς τα έκανες έτσι, καημένε;". Τον Γιώργο Κιμούλη δεν τον οδήγησε κανείς στα δικαστήρια, δεν τον πτοεί τίποτα».

Είναι νωρίς ακόμα να απαντήσω

Η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Είναι νωρίς ακόμα να απαντήσω μέσα στον κόσμο αυτό, θα χρειαστείτε τίποτε άλλο;»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: