Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στο «MEGA Καλημέρα».

Ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε πως πλέον δεν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, καθώς οι ρόλοι πια είναι για νέους ανθρώπους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των επιτυχιών του.

Ποιες συνεργασίες του ξεχωρίζει

«Ξεχωρίζω τη σειρά «Μαντάμ Σουσού» που είχα παίξει. Ο κόσμος ξεχώρισε το «Λαβ Σόρι». Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα χάλια», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δεν ανήκω στους ηθοποιούς που έβγαλαν λεφτά

«Τώρα οι ηθοποιοί παίρνουν καλύτερα λεφτά από ό,τι στο παρελθόν. Δεν ανήκω στους ηθοποιούς που έβγαλαν λεφτά. Είναι φυσιολογικό, πλέον, όσοι έχουν περισσότερους followers να έχουν και καλή δουλειά», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ακόμη, αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις συναδέλφων του που προέρχονταν από άλλους χώρους, όμως τα κατάφεραν μία χαρά με την υποκριτική.

Ο καθένας μπορεί να παίξει στην τηλεόραση

«Ο καθένας μπορεί να παίξει ένα ρόλο στην τηλεόραση. Η Νόνη Δούνια και η Ρέα Τουτουντζή είναι από τα καλά παραδείγματα που έπαιξαν καλά και ας ήταν από άλλον χώρο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε με επιτυχία στην τηλεόραση», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έκαναν στροφή στην παρουσίαση.

«Είναι φυσιολογικό, αν "το έχει" κάποιος ηθοποιός, να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση. Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Καραμίχος και παρουσίασε εκπομπή. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος "κονταροχτυπήθηκε" πολλές φορές για να τον αποδεχτούν στην τηλεπαρουσίαση. Στον Γιάννη Μπέζο ήρθε εύκολη η παρουσίαση της εκπομπής γιατί ασχολείται με τη μουσική», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Υπάρχει μυστικό για τον γάμο;

Όπως είπε ο ηθοποιός, όχι, δεν υπάρχει. «Πλέον οι άνθρωποι παντρεύονται και χωρίζουν μετά από 2 χρόνια», σχολίασε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι θετικός για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, κάνοντας λόγο για «μια επαναφορά χωρίς κροταλισμούς στη δουλειά», ενώ για τον ίδιο η απόλυτη ελευθερία είναι το «κακάρωμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: